Inleiding

Welkom op de genealogie pagina van de familie Boelen-Pieterse. Oorspronkelijk is de meeste informatie afkomstig van de eerder verschenen genealogie Pieterse- van den Bosch, maar deze is nu in een echte database verzameld zodat de informatie in een meer systematische vorm kan worden aangeboden.

Om door de informatie te wandelen kun je klikken op onderstreepte namen of onderwerpen, op de gezichten van mensen die op groepsfotos voorkomen, en op ikonen zoals hiernaast staan afgebeeld.

De informatie is verkregen uit vele bronnen. Ik heb getracht om zover mogelijk de bron duidelijk aan te geven. Mocht dit ergens niet gelukt zijn of zouden ongewild auteursrechten niet in acht zijn genomen, laat het mij dan even weten via onderstaand email adres. Ook houd ik mij natuurlijk steeds aanbevolen voor aanvullende informatie, met name ook voor meer en betere fotos.

Verreweg de meeste informatie is vrij toegankelijk. Een deel is om privacy redenen alleen toegankelijk voor familieleden, die hieronder kunnen inloggen.

Ik wil hier graag Hans Leibbrandt bedanken, die zo gastvrij is geweest om jarenlang aan deze paginas ruimte te bieden op zijn Webserver en die mij geholpen heeft bij de eerste opzet ervan. Ook wil ik graag Christiaan Rensink bedanken, die mij geholpen heeft de eerste stappen te zetten in de wereld van PHP en MySQL.

Opmerking: Dit is geen wetenschappelijk werk, hoewel er heel wat bezoek aan de verschillende archieven aan te pas is gekomen. Maar veel gegevens zijn gebaseerd op informatie verkregen via websites zonder verificatie mijnerzijds, en ook verder zijn vergissingen niet uitgesloten. De website is vooral bedoeld als een aanzet voor wie belangstelling heeft om hiermee verder aan de slag te gaan.

Privacy: Mocht je niet gelukkig zijn met hier gepubliceerde informatie, laat het mij dan even weten. Onjuiste, onvolledige of ongewenste informatie wordt zonder dralen verbeterd of verwijderd. Mijn mailadres is hans.pieterse (at) vera.com.uy.

Hans Pieterse                   


Login

Wachtwoord